Pasji salon

Pasji salon DLAKAPATAKA se nahaja na Selanovem trgu 5 v Ljubljani. Odprt je v vsak delovnik (pon.-čet.: 12.00-19.00, čet.-pet.: 9.00-16.00), na voljo pa smo vam tudi ob sobotah in nedeljah, po predhodnem naročilu. Do salona se lahko pripeljete po Prušnikovi ulici, kjer je na voljo več parkirnih mest, dovoz pa je možen tudi neposredno do vhoda salona. Pasji salon ima samostojen vhod in se nahaja v pritličju, prostor ima dnevno svetlobo in je po potrebi orgevan in klimatiziran, vsekakor pa čist in zračen. Pasji salon je opremljen s kopalno kadjo, ki je primerna tudi za velike in starejše pse, ki lahko sami ali z našo minimalno pomočjo, stopijo v široko psom udobno banjo. V bližini salona se nahajajo gostinski lokali, kjer lahko posedite med preobrazbo vašega hišnega ljubljenčka; lahko obiščete nakupovalne centre, trgovine in trgovinice ali pa ste ves čas urejanja vašega psa zraven.

V salonu za nego psov DLAKAPATAKA vašim psom nudimo:

Pasji salon DLAKAPATAKA vam v svojem »pasjem kotičku« ponuja:

V salonu DLAKAPATAKA nudimo strokoven in individualen pristop; svetovanje o negi psov; urejen, higijenski in prijeten prostor; cenovne ugodnosti; uporabljamo kvalitetne in profesionalne izdelke.

Ob prvem obisku si za vašega psa vzamemo več časa, da se navadi na okolje. Pozorni smo do starejših psov in do tistih malo manj potrpežljivih. Posvetimo se mladičem, ki se na nego šele navajajo. Smo psom in lastnikom prijazni, saj pri nas STRIŽEMO, NE GRIZEMO! Dobrodošli v pasji salon DLAKAPATAKA.